Bærum Seilforening har anlegg tre steder i Bærum: Flotte store lokaler på Sarbuvollen ved Høvik, et litt mindre lokale med alle fasiliteter i Bruksveien på Snarøya og idylliske Ytre Vassholmen i Oslofjorden utenfor Snarøya kun for våre medlemmer. Både klubbens medlemmer og andre interesserte kan leie anleggene, så lenge utleie ikke kommer i veien for de sportslige aktivitetene som drives derfra. Lokalene leies ut til den første som betaler via vår kalender.

Leiepriser gjeldende fra 01.01.2022 (døgnleie*):

  • Sarbuvollen vinter: 6.800 ,- (ikke medlem: 8.950,-)
  • Sarbuvollen sommer: 8.900,- (ikke medlem: 12.990,-)
  • Bruksveien vinter: 2.390,- (ikke medlem: 3.900,-)
  • Bruksveien sommer: 3.390,- (ikke medlem: 4.900,-)
  • Ytre Vassholmen: 1250,- (kun for medlemmer)

*Leien er fra kl 14.00 til kl 10.00 dagen etter. Sommersesongen er fra 1. april til 31. august.

Det er anledning til å leie lokalene for en hel helg. Ta kontakt med utleieansvarlig (utleie@bseil.no) for ytterligere informasjon og priser. Leieprisen er inkludert vask av gulv. Ytre Vassholmen leies ut til medlemmer og en må vaske selv, men det er anledning til å ta kontakt med utleieansvarlig for spesielle anledninger på forsommeren og slutten av august og september.

Klikk her for å se tilgjengelighet og booke i utleiekalenderen.

Klikk her for å se leiekontrakt for Sarbuvollen (2021).

Avbestilling

  • Avbestilling kan gjøres 60 dager i forveien uten gebyr
  • Avbestilling inntil 30 dager: Leietaker får 50 % av leien tilbakebetalt minus transaksjonskostnader
  • Avbestilling mindre enn 15 dager før leiedato gir ingen refusjon.

Bestilling og betaling gjøres via kalenderen nedenfor. Les gjennom leieavtalen for lokalet du skal leie før bestilling. Ved bestilling forutsettes avtale gjennomgått og akseptert. Du tar selv kontakt med utleie@bseil.no 2-3 dager før dagen du har leid lokale for å få informasjon om nøkkel til huset, og eventuelle andre praktiske spørsmål.

Medlemspriser
For å få medlemspriser må medlemmet være registrert og ha ha betalt årets medlemsavgift og ved reservasjon.  Medlem må være tilstede under hele leien, og er ansvarlig for lokalet, se alderskrav i leiekontrakten.

Våre lokaler